Loading...
Novi Život

Divan letnji dan

Nisam mogao ni da sanjam kako će ovaj dan da ispadne lep.

Juče sam mom štamparu naručio da mi spakuje 40 knjiga jer ću doći pre njega u štampariju da ne idem po vrućini (najavili su tropskih 39°C u hladu).

Zaspao sam u fotelji nešto pre ponoći i probudio se u dva sata. Obično mi je toliko i dovoljno, ali sam ipak odlučio da odem u krevet i nastavim. Iz meni nepoznatog razloga čak sam i namestio telefon da me budi u 7 ujutro kao poslednje vreme kada treba da krenem (planirao sam oko 6).

Međutim ja se probudih u 9:30h! Vrlo lepo naspavan i dobro raspoložen, pa sam rešio da to ne kvarim. Nastavio sam po planu, otišao u štampariju, ispričao se sa štamparima, uprtio knjige i krenuo kući. Pogledam na sat 12:35h, ha to je trenutak kada je u Beogradu Sunce u zenitu (po letnjem računanju vremena). Uaaau a ja sam želeo da izbegnem jako sunce! Ali zašto zbog toga kvariti prelep dan.

Setio sam se sunca u sahari i nastavio da uživam u divnom letnjem danu. Autobus je došao gotovo prazan jer svi izbegavaju jako sunce. Kako prvi autobus tako i drugi i treći, čak ni na Smederevcu nije bilo gužve (radi se toplovod i funkcioniše samo jedna traka pa se čeka i po pola sata) ali mi smo prošli gotovo bez zastoja. 

A sve je moglo biti i drugačije …

 

Podeli
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *