Loading...
Novi Život

Neko i Nešto

Bez prošlosti si NIKO, a bez budućnosti NIŠTA!   

Kakva god da vam je prošlost, ona je vaše neprocenjivo blago, ne dajte je ni za šta na svetu. Koliko god da je crna, nesretna, stidite je se, to je samo zbog toga što vas niko nije naučio kako da iz nje izvučete ono najbolje.

Ona je vaš set iskustava koji treba da rastumačite i zablistate u svetu kao najsjajnija zvezda. Što je mrak veći zvezde se bolje vide! Ne plašite se mraka, depresije, bolesti, to je iluzija koja pokušava da se materijalizuje. Prigrlite svoju bolest i ona će vam reći šta da radite.

Ako vam ne ide kako ste zamislili, ili opet uvek dobijate ono što nećete, a ne ono što hoćete, onda je verujte mi vreme da potražite gde je bag.

Mi smo klub uspešnih, svako na svom polju, bez razlike ko šta razvija, u kojoj je životnoj dobi ili fazi razvoja. Uspeh se meri time da si danas pametniji nego juče, da si neku predrasudu, strah, dogmu savladao ili na putu da savladaš, pa si time svakim danom sve uspešniji i uspešniji. Zajedničko nam je da želimo da rastemo i razvijamo se.

Takmičimo se isključivo svako sam sa sobom, a ne međusobno, tako da nas nečiji uspeh raduje, a ne deprimira. Mi smo svi različiti, tako da je poređenje jednih sa drugima totalno budalasto i beskorisno. Mi u klubu ne znamo i nije nam bitno da li neko ima 16 ili 66 godina, da li je muško ili žensko, da li je serdnjoškolac ili doktor nauka, muzičar ili astrofizičar.

Znamo da neko ima problem i to je dovoljno. On je predstavio svoj problem, a onda ga svi zajedno rešavamo i to je sve. Vrlo često neko dete razreši problem, koji muči doktora nauka godinama, u samo par rečenica. Dve glave znaju više od jedne a tek 20, 20.000, … zamislite tek tu bazu znanja i mudrosti.

Stvar je u tome da nešto što je za mene nerazrešiva enigma, za nekoga je dečija igra. Tako da nesebičnim pomaganjem, jedni druge guramo na putu uspešnosti.

Mi nismo jedni drugima konkurencija, već snaga i potpora!

   Dooobro, a odakle ja sada da krenem!?“

Ja bih savetovao da najpre nabavite knjigu Novi Život“, pročitate je barem jednom (nije velika) pa se potom uključite u naš ADP klub (Vaš jedinstveni kod za učlanjenje u klub nalazi se na poslednjoj stranici knjige).

ADP Klub
Janko Dimitrijević


PS: U međuvremenu dok čekate knjigu, pročitajte sledeći tekst: Odakle da krenem?

Podeli
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *