Loading...
1.1. Svest
1.2. Sloboda
1.3. SAOSEĆANJE
1.4. STVARALAŠTVO
1.5. LJUBAV
previous arrow
next arrow

O NAMA

Ko smo mi?

  • Klub uspešnih
  • Podrška na putu lične transformacije
  • Vodič kroz lavirint samoobmane
  • Detoksikacija UMA DUŠE i TELA  
 
Mi smo klub uspešnih ljudi, svako na svom polju, bez razlike ko šta razvija u kojoj je životnoj dobi ili fazi razvoja. Uspeh se meri time da si danas pametniji nego juče, da si neku predrasudu, strah, dogmu savladao ili na putu da savladaš, pa si time svakim danom sve uspešniji i uspešniji. Zajedničko nam je da želimo da rastemo i razvijamo se.

Mi ovde ne pričamo o vašem „društveno priznatom uspehu“ on nas ovde ne zanima, jer on dolazi sam po sebi kada se suočite i izborite sa svojim ograničenjima. Za nas je uspešan svaki onaj koji odluči da želi da izađe iz kolotečine i svoj život uzme u svoje ruke.

Mi se takmičimo isključivo svako sam sa sobom, a ne međusobno, tako da nas nečiji uspeh raduje, a ne deprimira. Mi smo svi različiti, tako da je poređenje jednih sa drugima totalno beskorisno. Mi u klubu ne znamo i nije nam bitno da li neko ima 16 ili 66 godina, da li je muško ili žensko, da li je srednjoškolac ili doktor nauka, muzičar ili astrofizičar.

Znamo da neko ima problem i to je dovoljno. On je predstavio svoj problem, a onda ga svi zajedno rešavamo i to je sve. Vrlo često neko dete razreši problem, koji muči doktora nauka godinama, u samo par rečenica. Dve glave znaju više od jedne a tek 20, 20.000, ... zamislite tek taj potencijal znanja i mudrosti.

Stvar je u tome da nešto što je za mene ne razrešiva enigma, za nekoga je dečija igra. Tako da nesebičnim pomaganjem, jedni druge guramo na putu uspešnosti.

Mi nismo jedni drugima konkurencija, već snaga i potpora! Na taj način mi stvaramo jednu zajednicu bezuslovne ljubavi i poštovanja koja podstiče kreativnost i stvaralaštvo.

Svaki čovek poseduje talenat za nešto, samo ga moguće još nije otkrio.

Ulaznica u ADP klub je knjiga „Novi Život“.