Loading...
Nesvrstano

Velika AKCIJA do kraja oktobra 2020. god.

U MESECU KNJIGE I SAJAMSKIH POPUSTA
Velika AKCIJA do kraja oktobra 2020. godine.

Akcija je posvećena poštovaocima lekovitog dejstva Aloe Vere, čiji gel doprinosi rebalansu organizma, čisti crevne resice i neguje crevnu floru, te jača imunitet i još mnogo toga.

Knjiga „Novi Život“ je svojevrstan vodič na putu ka harmoniji, sreći i zadovoljstvu.

To je karika koja nedostaje da bi se uspostavila ravnoteža na mentalnoj, duhovnoj i fizičkoj ravni. Nesklad bilo koje dve ravni se manifestuje sputavanjem, nervozom, stresom, besom, blokadom,  povredama, bolom, pa na kraju i bolešću nekog organa.

Pronađite sebe, oslobodite se strahova i predrasuda, zagospodarite svojim životom i telom i nikada više nećete biti bolesni i nezadovoljni.

Put do pronalaska sebe je jedinstven i svako je na tom putu potpuno sam. Na tom putu sretaćete dobre, loše i zle ljude. Dobri će vam pomagati, od loših ćete naučiti nešto važno o sebi, a od zlih ćete dobiti lekciju za pamćenje. Kako god okrenete uvek ste na dobitku!

Knjiga vam ukazuje na šta treba da obratite pažnju, kako da neke zamke i obmane lakše prepoznate, te donosi pregršt korisnih saveta.

Pored knjige tu je i internet stranica i forum u okviru kojeg možete da tražite savet na bilo koju temu.

Aloe Vera je moćna i veoma korisna biljka, ali konačno ozdravljenje i istinska sreća zahteva da se suočimo sa samim sobom.

Ona je vaš „čarobni napitak“ koji će vas čuvati na tom putu.

Ovaj paket čine dve knjige:
Novi ŽivotJanko Dimitrijević
Aloe Vera – nauka i tradicija

Sajamska cena sa 50% popusta iznosi 625,- din

Akcija traje do kraja meseca oktobra 2020. godine

Knjige šaljemo poštom pouzećem kao PostExpres ili običnu pošiljku a može i kao preporučenu tiskovinu što je najjeftinjije.

Kontaktirajte nas na e-mail: adpklub@gmail.com
Na telefon, SMS, Viber, Mesindžer:
+381 60 526-56-16

 

Podeli
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *