Loading...
Zdravlje

Zdravlje – istine i zablude

Izgleda dobro, misli nekonvencionalno i govori drugačije a opet svima razumljivo – što ga čini daleko najpopularnijim i najtelevizičnijim domaćim lekarom. Najmanje milion građana Srbije doživljava ga kao Našeg čoveka u Njihovim redovima. A Njihovi redovi štite medicinu zasnovanu na dokazima, ekonomičnosti i profitu, medicinu u kojoj ima mesta za sve a sve manje za pacijente.

Negde je između žive medicinske enciklopedije i Pelagićevog narodnog učitelja i mada je lekar sa 40-o godišnjim i pedagog s 30-o godišnjim iskustvom on je popularizator zdravih stilova života i nekonvencionalnih načina lečenja.

Ovaj vrhunski lekar i međunarodni konsultant – sa čak tri specijalizacije – sam za sebe kaže da je greška u sistemu. Za razliku od većine kolega, koji ga često ga gledaju kao da je pao sa duda, on je studentima omiljeni profesor a pacijentima omiljeni doktor.

Redovni je profesor na katedri za Pedijatriju Medicinskog fakulteta u Beogradu i načelnik Službe za pulmologiju i alergologiju Univerzitetske dečje klinike u Beogradu.

prof dr Branimir Bane Nestorović

 

 

Podeli
One comment
  1. Kaliopi

    Doktor je stvarno divan, uživam da ga slušam, kada ga slušam vratim se u detinjstvo. Kada mama i ja dođemo kod njega, mene više ništa ne boli.
    U ponoć je moraću da prekinem, sutra rano ustajem.
    Laku noć svima!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *